Callunavias Bloggen

Callunavias Bloggen

Trean..

AllmäntPosted by karin Fri, September 21, 2018 11:29:02
Både jag och Signe tyckte oss se en springa i Vides vänstra öga. Men en springa räcker inte för att jag ska bedöma dem som öppnade. Jag vill allt se lite ögonglitter först.
Men en bild på underverket lägger jag upp. Måste ju dela med mig av pojken som är sötare än glucos sirap.

Andra ut..

AllmäntPosted by karin Fri, September 21, 2018 11:20:08
Våra tre småttingar öppnade inte ögonen som ett pärlband. Tintin fick vänta 2 dagar på att syster Yster, Magda skulle slå upp sina blå. Hon börjar även så sakerliga få sitt svarta pigment som kommer förvandla hennes från söt kulting till femme fatal. Om några veckor är nosen svart och ögonen har ramats in med svart "kajal". Jag som gillar både små och stora grisar tycker hon är bedårande med sin rosa nos.

Nu öppnas ögonen

AllmäntPosted by karin Tue, September 18, 2018 08:11:31
Idag är valparna 13 dagar och de växer och frodas. Pyret pysslar med sina tellingar och ser till att de är lika skinande rena som de är trinda om magen.
Nu börjar snart nästa fas i valparna utveckling, då de går från blinda och döva små knyten till nyfikna småttingar redo att möta sin omvärld.
Försten ut att slå upp korpgluggarna var Folke (jag kallade honom ursprungligen Tintin men fått böja mig för dotterns veto) sobel pojken.

Pappa Manne

AllmäntPosted by karin Fri, September 14, 2018 09:52:06


Uppdatering

AllmäntPosted by karin Mon, September 10, 2018 06:50:59
De är här nu, Pyret och Mannes tre underverk!

Alvin & Sara

AllmäntPosted by karin Mon, September 03, 2018 17:44:30
Fantastiska Sara och Alvin har varit ute och tävlat i Freestyle klass 3 i helgen. Med sådan bravur att de fick en 1 plats på ena starten, en 2 plats på andra och numera kan de lägga till titeln SVENSK FREESTYLE CHAMPION till sin radda med titlar.

För de uppmärksamma så klingar det till att Alvin var den första havanaisen i Sverige som blev Champion i Rally Lydnad för en tid sedan. Nu blev han den första havanaisen att erhålla ett championat i Freestyle. Jag behöver väl inte tillägga vilken prestation det är. Ett enormt engagemang, intresse, kunskap och träning ligger bakom att få de titlarna. Och se glädjen och samspelet mellan de två, det ger i alla fall mig en tår i ögat!

Next »