Callunavias Bloggen

Callunavias Bloggen

Egentid

AllmäntPosted by karin Sat, August 04, 2018 05:55:31
Det är lätt att glömma att hundar i alla de åldrar behöver egentid tillsammans med sin/sina tvåbenta. Talade med en väninna idag om hur ofta man läser om hur svårt det är att bli "lämnad" kvar om det finns två hundar i en familj och andra hunden går bort eller på annat sätt försvinner. Träna (unna) alla hundar att vara utan sin flock.

Anledningen till att detta kom på tal idag, var att jag fick telefonsamtalet från väninnan precis när jag var ute på en ensam tur med Leffe. Vi botaniserade i en djuraffär och promenerade sedan runt och tittade på folk och fä. Allt detta på kvällskvisten, då det inte var varmt vare sig i luften eller i asfalten. Det var en härlig stund, och hade vi behövt bli mera samspelta så hade den absolut gett det resultaten. Men när det gäller just Leffe och mig så är vi ett lika etablerat och samspelat par som Helan och Halvan, Fred Astair och Ginger Rogers, Kling och Klang, redan.

Jag har idag observerat att vår blivande mamma Pyret kräkts. Jag var redan innan detta mycket explicita tecken redan övertygad om att vi väntar smått. Men visst pirrar det till lite extra ändå. Trots att det självklart inte är så roligt för Pyret att må illa. Hon har dock ätet det hon bör idag, så hon har nog inte farit allt för illa, lilla hjärtat.

Bilderna idag är på den blivande fadern, Manne som bäbis <3