Callunavias Bloggen

Callunavias Bloggen

Ditt och datt

AllmäntPosted by karin Sat, March 03, 2018 10:02:29
Idag har det hänt spännande saker här på Ljungvägen. Jag öppnade på morgonkvisten grinden till hagen och lyfte över keruberna så att de kunde vidga sina vyer. De tog sig an den möjligheten med lite skiftande intensitet.

Den mest äventyrslystna valpen visade sig vara den ljuva Svea. Hon spatserade med svansen i vädret genom hallen och vidare ut i kökets domäner. Efter en lov runt köksstolarna återkom hon för att brottas med sina bröder, och smaka på dotterns skor. En tuff brud i lyxförpackning :)

Loke och Cleo valde att sova bort dagens äventyr och det kan man väl säga att även Leffe gjorde. För han kom inte så mycket längre än ut till hallen, där somnade han och låg en som liten ryamatta mitt på golvet, om en ryamatta nu kan vara knubbig och rysligt söt.

Tyler representerade den gyllene medelvägen. Han trippade nyfiket runt med en svans som gick som en propeller. Hälsade glatt på familjens fyrfota och tvåbenta med samma entusiasm och han även han stoppa nosen i en sko innan han likt Leffe, somnade mitt i hallen. Precis lika söt, men inte riktigt så knubbig :)

Kameran var framme, men bilderna är kvar på minneskortet. Så ni har den stora glädjen att istället få se Saras fantastiska bilder från idag på Tindra och Topis dotter Märy, Callunavias Sparkling Wildfire.