Callunavias Bloggen

Callunavias Bloggen

Leffe

AllmäntPosted by karin Fri, March 02, 2018 08:16:46
Idag är det den första mars, och läser man kalenderindelningen så betyder det att idag är årets första vårdag. Det tror jag någon måste påminna vädergudarna om, för idag har det nypt lika friskt i kinderna som veckans tidigare dagar. Visst är det mysigt när det knarrar under skorna, men jag tror fler än jag föredrar det där knarrandet runt december januari och gärna hade välkomnat ljudet av droppar som faller från smältande tak istället.

I valphagen frodas de små. De föddes alldeles underbara och det intrycket kvarstår. Imorgon är de 5 veckor och idag kände jag två små vassa toppar i Lovis mun. Nu förvandlas de från bomullstussar till små krokodiler inom kort. Härlig tid det med.

Nu vill både valparna och jag snart ut på altanen och ser fram emot de upptäcktsfärder som väntar i trädgårdens vinklar och vrår. Kanske det behövs ett par rejäla "vårskri" a lá Ronja Rövardotter för att få fart på processen? Händer inget på vårfronten de närmaste veckan så får jag väl skicka ut barnen för att skria lite, så får vi se om det väcker något grönt som slumrar.

På bilden den underbara Leffe, Callunavias Bullet Blue Sky