Callunavias Bloggen

Callunavias Bloggen

Torsdag

AllmäntPosted by karin Thu, December 21, 2017 18:11:54
Torsdag och sista skoldagen innan jullovet. Jag har på morgo lämnat av två förväntansfulla barn till sina respektive skolor. Anledningen till denna känsla var dock vitt skilda hos de två olika individerna. Dottern ska sjunga, utvald och stolt, inför hela skolan. Sonen ska ha gottebord som inkluderade de chokladbollar han bar med sig under armen när han skuttade över skolgården. Förväntan är härlig, oavsett anledning...och jag själv tyckte jag kände en svag graviditetsrundning under handen igår kväll, så även jag är (som vanligt) uppfylld av skvättande känslor.

Min hemsida växer och nu har jag lagt till mina valp planer. Mer ska komma, och tanken är att jag ska ge alla mina hundar, nuvarande och dåvarande en egen sida med bilder och information om ditt och datt. Ambitionen är hög här vid tangentbordet så här strax före jul, vi får se om jag får till det. Vill man titta är mitt tips att uppdatera browsern, annars kommer gamla versioner upp. Alla havanaisbilder är kopplade till SKK Hunddata och även den kan behöva ett tryck på "uppdatera" för att visa upp den länkade sidan.

Det finns MYCKET jag skulle kunna säga om den svenska hunddatan, men avstår då jag är på gott humör och inte vill låta något förändra det. Jag nöjer med med att länka till Topis (den tilltänka fadern) sida på den FINSKA hunddatan (som SKK erbjudits med tackat nej till) för att visa hur det KAN se ut.

TOPI

Avslutar inlägget med en underbar bild på en Minto ( JEW-15, SKK UCH Callunavias Blaze of Glory) som bäbis <3