Callunavias Bloggen

Callunavias Bloggen

Kvällskvisten

AllmäntPosted by karin Wed, December 20, 2017 06:08:00
Jag har vigt även denna dag till att pyssla med min hemsida. Det har inneburit en resa länge längst memory lane, då jag valt att presentera alla de hundar som på något sätt varit kopplade till kenneln. Pensionärer, foderhundar som var en förhoppning men som av en eller annan anledning inte blev del av mitt avel arbete. De flesta levande, några änglar... Alla älskade

Jag har valt att koppla alla hundars bilder till deras officiella sida på Svenska Kennel Klubben, SKK. Nu hoppas jag att tekniken är välvillig och låter allt hänga ihop. Jag har noterat att ett par tryck på uppdatering hjälper... I alla fall mig :)

Det lackar not jul, vilket märks på familjens tonåringar som blir tröttare och tröttare... Och på familjens icke tonåring som blir pirriga och pirrigare. Även på undertecknad har det börjat pirra betänkligt i tårna. För mig är det dock inga klappar med papper och snören som hägrar. Jag visualiserar fyrfota bäbisar med silkeslen päls och knubbiga kroppar. Snaaaart...

Får dagliga frågor från Topis matte Tina i Finland, så det är inte bara här i Småland det pirrar. Har bestämt mig för att ultraljudsundersökning står på schemat för vår dyrbara prinsessa om ett par veckor. Spänningen är helt enkelt alldeles för oliiiiidlig för att förlita mig endast på tecken, kunskap och intuition. Denna gång får tekniken hjälpa mig att stilla nyfikenheten.

Idag bjuder jag på en bild av Topis son Onnie (mamma Callunavias Julie Capulet) från förra helgen då han erhöll titeln Finsk Junior Vinnare 2017.