Callunavias Bloggen

Callunavias Bloggen

Ditt och datt

AllmäntPosted by karin Tue, December 19, 2017 17:31:27
Livet är fullt av överraskningar. Förra helgen överraskades jag av mina fönsterbytare som svepte in för att byta den fönsterdörr som (till vår stora överraskning) inte blev bytt när husets alla andra fönster och dörrar byttes tidigare i höst. Jag hade sagt det passar när som de hade tid, och de tog mig på orden och dök upp som gubben i lådan. Så nu är samtliga husets fönster och dörrar nya och skinande vita. Jag är mycket nöjd och glädjer mig extra mycket över det kloka beslutet att INTE välja helglasade fönsterdörrar som var ursprungsplanen. Ljusinsläpp i all ära, men jag undrar hur mycket det hade blivit i slutändan, när ljuset silats mellan alla nosavtryck som dörrarna garanterat skulle prydas av i betydligt raskare takt än jag hade hunnit putsa bort dem.

Denna vecka överraskades vi (tänk att det alltid är en överraskning) av snö och halka. Jag fattade därför ett gemensamt beslut med min resekamrat att ställa in vår resa till Stockholm och Svensk Vinnare. Det kändes inte värt att riskera liv och lem och köra 6 timmar på vintervägar för att tillbringa 10 minuter i en ring på Älvsjömässan. Det blir fler utställningar, många, många fler. Och igårkväll, när jag satt framför brasan med ett gäng hundar i knäet och tittade på På Spåret kändes det som att det inte fanns något ställe jag hellre hade befunnit mig på :)

Älskade Tindra som tillbringat nästan två veckor med att sova sedan vi kom hem från hennes kärleksresa till Finland och den fantastiske Topi har nu börjat vakna upp från sin törnrose sömn. Nu väntar jag på tecken att det har börjat spira så liv där inne!