Callunavias Bloggen

Callunavias Bloggen

Hemsidan

AllmäntPosted by karin Mon, December 18, 2017 22:17:07
Idag tog jag på stövlarna och packade in hundarna i bilen för vår skogspromenad redan på morgonkvisten. Solen strilade fram mellan träden och överraskade oss alla, för så som diset och grådasket hängt över växjö den senaste tiden så verkade det som den packat ihop och flyttat till en annan galax. Solstrålarna förgyllde hela vår promenad och med rödrosiga kinder placerade jag mig sedan framför datorn för att fortsätta reda i min hemsida.

Jag har, som de som hittat hit idag, återerövrat min blogg, och trycker man på uppdatera på sin browser så hoppas jag att en ny framsida ska komma fram och att man kan trycka på "hundar" för där har jag varit och pillat idag. Det är riktigt roligt, så hade det inte varit så irriterande att min gamla hemsida försvunnit i cyber rymden tillsammans med skapare och administratör, hade det varit bara lustfyllt. Nu surar jag lite, för texterna är borta och jag allt ska göras från början...men men....

Idag fick jag steka ett kycklinglår lite gyllenbrunt på ytan för att truga i den annars så matglada Tindra...ett tecken, ett tecken...hoppas hoppas !!

Idag säger jag GRATTIS till Jenny Frick Nordquist på kennel Minitrix som placerat sin sagolike JEW-15, SE UCH Callunavias Blaze of Glory till årets tredje mest vinstrika havanais hane i Sverige. Stolt som en tupp är jag som uppfödare. Minto är kullbror med Tindra och son till älskade Tage.