Callunavias Bloggen

Callunavias Bloggen

Eddie

AllmäntPosted by karin Tue, November 06, 2018 02:01:52
I helgen äntrade Eddie (Callunavias Bittersweet Truffles) en tävlingsring för första gången i sitt snart 5 åriga liv. Anmäld av min finaste Sara (Alvins matte) som tyckte att hennes lillasysters hund skulle få visa upp sina skills officiellt. Hon beskrev erfarenheten som att ha med sin en glad hoppande hårboll :)
Resultatet? De vann! Bjuder på deras debut och jag behöver väl inte säga att detta var helgens höjdpunkt! Stolt, stolt uppfödare !

Ebbe

AllmäntPosted by karin Thu, November 01, 2018 17:44:55


Magda

AllmäntPosted by karin Tue, October 30, 2018 05:33:36
Denna kavata, sociala & paranta dam blir kvar på Ljungvägen för att bli vår framtida skönhetsdrottning med assistans kompetens.

Vide=Pussel

AllmäntPosted by karin Sun, October 28, 2018 15:36:13


Gullungar

AllmäntPosted by karin Sun, October 28, 2018 04:17:13
Nybadad och störtskön!

Uppdatering

AllmäntPosted by karin Mon, October 15, 2018 15:42:20
Vilka fantastiska höstdagar vi fått njuta av mitt i oktober!
Jag och de mina har tagit tillvara på dem på allra bästa sätt. Långa promenader i skog och mark för tonåringar (både tvåbenta och fyrbenta) & vuxna blandat med att hänga på altanen tillsammans med våra underbara småttingar.

Idag är valparna 6 veckor och sista dagarna har jag öppnat upp dörrarna till besök. Jag vet inte vilja som uppskattat dessa stunder mest, valparna eller deras beundrare. Magda har slagit till och med mig med häpnad genom att tulta med ut i hallen både för att hälsa välkommen och säga adjö.

Nu börjar den perioden som är min personliga favorit när vi har smått. Valparna går från tultade keruber till välbalanserade små hundar som med väl korrigerade rörelser utforskar sin omvärld.

På det ytliga planet kan jag informera om att både Vide och Magda numera fått sina svarta näsor och att Magdas "ögon kajal" igår började sin vandring runt ögat med start i ögon vinkeln.
Next »